Dresaj ciobanesc german

 Dresaj ciobanesc german cu dresor Catalin Cornea

Dresaj Ciobanesc German

Dresajul unui caine din rasa ciobanesc german in secolul XXI trebuie sa fie facut cu cap. Tipul de psihic, de caracter, de fizic care reprezinta acesti caini  este diferit de al celor din secolul trecut. Un dresaj ciobanesc german cu dresor Catalin Cornea implica mai multa atentie la detalii. Detalii care conteaza in abordarea unui caine ciobanesc german sunt puse in pagina prin tehnici elaborate si de cele mai multe ori inovatoare, adaptate la ceea ce este cainele astazi.

Ciobanescul german, caine de companie

Cainele ciobanesc german, cel care are menirea unui caine de companie a suferit modificari din toate punctele de vedere. Astfel, atunci cand intra in dresaj, ciobanescul german nou trebuie tratat cu finete. Ciobanescul german este apreciat si preferat de foarte multi iubitori de caini. Acestia  scapa insa din vedere ca nu il mai pot trata superficial si prin metode clasice, asa zis invechite precum erau cainii vechi din aceasta rasa.

Alege ciobanescul german potrivit pentru tine

Pentru a avea un ciobanesc german bun, este nevoie sa apelezi la dresorul specialist pentru a te ajuta in alegerea unui pui cu oaresce calitati. Atunci cand puiul este ales din cuib, acesta nu trebuie sa prezinte o anxietate accentuata, sau o timiditate care in mare masura este transmisa din generatie in generatie.

Cainele din rasa ciobanesc german cand poate arata o sensibilitate aparte la abordare si educatie. Daca acesta arata o anxietate gratuita si  reactii ciudate la stimulii din mediu, vei stii ca ai nevoie de un specialist in comportament si dresaj.  Un specialist in dresaj este cel ce poate modela cainele corect.  El poate diminua prin tehnica si rabdare, toate aceste mici probleme caracteristice noului tip de ciobanesc german. Daca ai un asemenea caine si vrei ca dresajul lui sa fie de calitate, incearca sa contactezi intotdeauna specialistul. Numai cu experienta acestuia si o abordare psiho-comportamentala ciobanescul tau german poate sa fie un animal bine educat.

mm

Posted by
Catalin Cornea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *